85
Υλικά
- κρόκοι 7 τμχ
- ασπράδι 7 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αραβοσιτέλαιο 125 γρ
- μαργαρίνη 125 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 κούπα/ες
- ινδοκάρυδο 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- νερό 2 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 τμχ
Υλικά
7 αυγά (χωριστά κρόκοι,ασπράδια)
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
125 γρ αραβοσιτέλαιο
125 γρ μαργαρίνη λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου
1,5 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα ινδοκοκάρυδο
1 φακελάκι μπέικινγκ
1 βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
7 αυγά (χωριστά κρόκοι,ασπράδια)
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
125 γρ αραβοσιτέλαιο
125 γρ μαργαρίνη λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου
1,5 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα ινδοκοκάρυδο
1 φακελάκι μπέικινγκ
1 βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Σιρόπι
3 κούπες κρυσταλλική ζάχαρη
2 κούπες νερό (ή 1 νερό και 1 χυμό...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com