183
Τη συνταγή αυτή που σας παρουσιάζουμε τη χρησιμοποιούμε πάνω από 3 χρόνια και μέχρι στιγμής δεν μας έχει απογοητεύσει. Και ξέρετε κάτι; Ούτε και εσάς θα απογοητεύσει! Γιατί; Γιατί έχει δοκιμαστεί από εμάς για εσάς πολλές φορές. Είναι μια συνταγή που θα «σας βγει» χωρίς πρόβλημα.
Φίλοι και γνωστοί που τη δοκίμασαν, χωρίς να έχουν προηγούμενη πείρα με ζύμες ή ψωμιά, κατάφεραν να φτιάξουν εξαιρετικό σπιτικό ψωμί.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και πιστέψτε μας στο τέλος θα έχετε ένα πεντανόστιμο χωριάτικο σπιτικό καρβέλι με την τεχνική «χωρίς ζύμωμα».
Φίλοι και γνωστοί που τη δοκίμασαν, χωρίς να έχουν προηγούμενη πείρα με ζύμες ή ψωμιά, κατάφεραν να φτιάξουν εξαιρετικό σπιτικό ψωμί.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και πιστέψτε μας στο τέλος θα έχετε ένα πεντανόστιμο χωριάτικο σπιτικό καρβέλι με την τεχνική «χωρίς ζύμωμα».
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com