by admin

Εύκολος και γρήγορος μεζές: Ταλαγάνι ψητό μέσα σε φέτες λεμονιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε το Ταλαγάνι είναι στο τηγάνι ή στη σχάρα, μιας και διατηρεί το σχήμα του, κάνοντας μια όμορφη κρούστα. Αν όμως βρείτε χοντρόφλουδα λεμόνια, δοκιμάστε να τα κόψετε σε φέτες, να τα γεμίσετε με Ταλαγάνι και να τα ψήσετε στο φούρνο μαζί με φύλλα δυόσμου. Έτσι γίνεται ένας εύκολος, νόστιμος και λίγο διαφορετικός μεζές που ταιριάζει πολύ με μια παγωμένη μπύρα ή ένα τραγανό, αρωματικό κρασί όπως ένα Sauvignon Blanc από τον ελληνικό αμπελώνα της βορείου Ελλάδος (ή και εισαγόμενο αν σας πάει εκεί το budget σας). Ωραίο ταίριασμα θα κάνει και με ένα κρητικό Βιδιανό, αλλά και με το ταπεινό Μοσχοφίλερο, που το αγαπώ πολύ, κι ας είναι παρεξηγημένο.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu