129
Λοιπόν το φαγάκι αυτό το σημερινό μου βγήκε έτσι κατά τύχη και έγινε λουκούμι. Είχα τα πορτομπέλο και κάτι ημιθανή μυρωδικά στο ψυγείο, λίγο βούτυρο και ελάχιστη φέτα, ένα αβγό και λίγο γιαούρτι. Ε, λοιπόν, μεγάλη επιτυχία! Και για μεζέ το βγάζεις, και κυρίως γίνεται με σαλάτα, αφήστε που μέχρι και burger τα κάνεις τα μανιτάρια! Γινεται γρληγορα και έχει πλούσια γεύση χωερίς να είναι βαρύ. Δηλαδή τέλειο, χειμώνα-καλοκαίρι.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu