84
Υλικά
- φάβα σαντορίνης 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό ξύδι 0.25 φλ
- ρίγανη 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ο σημερινός μεζές μας έρχεται από την πανέμορφη Σαντορίνη και φυσικά είναι η φάβα. Αν και θεωρείται δύσκολο πιάτο χωρίς πολλούς θαυμαστές αν την μαγειρέψετε σωστά θα σας κερδίσει! Συνδυάστε την με παστό σκουμπρί ή με λιαστές ντομάτες και φυσικά με ουζάκι. Στην υγειά μας!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr