292
Υλικά
250γρ φάβα
2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Υλικά
250γρ φάβα
2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε καλά την φάβα και την βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό τόσο, όσο να την σκεπάζει, συν 2-3 δάχτυλα νερό.
Αφού αρχίσει να βράζει την ξαφρίζουμε, προσθέτουμε το ενα κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και την αφήνουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com