Φάβα με χταπόδι κόκκινο μαριναρισμένο

by admin

Φάβα με χταπόδι κόκκινο μαριναρισμένο

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το βραστό ή ψητό χταπόδι με τη φάβα αποτελούν σήμερα ένα κλασικό ντούο στην κατηγορία των ελληνικών ορεκτικών. Όντας σωστά μαγειρεμένα κάνουν έναν εξαιρετικό μεζέ για απεριτίφ – ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά – αλλά και για δροσερό κρασί. Εδώ αναβαθμίσαμε τον συνδυασμό σε γεύση, υφή και χρώμα, θέλοντας να βάλουμε στο σπιτικό τραπέζι ένα νόστιμο πιάτο που να δημιουργεί και αίσθηση.

Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com

Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com