74
Υλικά
- φαγκρί 1 κιλ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ελιές 4 κσ
- ντοματοπολτός 100 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- κάππαρη 2 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ρίγανη 0.5 κγ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- ελαιόλαδο 150 γρ
2 ψάρια φαγκριά 500- 600 γρ. το καθένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 4 κουταλιές ελιές σε φέτες 100 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 10 μικρά τοματίνια cherryκομμένα στη μέση 2 κουταλιές κάππαρη (ξαρμυρισμένη καλά) 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί ανάλογο αλάτι και πιπέρι ½ κ.γ ρίγανη 1 Knorr «Σπιτικός» «Σπιτικός» ζωμός λαχανικών της Knorr 150 γρ. ελαιόλαδο Άλτις 2 κομμάτια λαδόκολλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr