Υλικά
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- αβοκάντο 1 τμχ
- ντοματίνια 250 γρ
- μαϊντανός 6 κσ
- πίτες για σουβλάκια 4 τμχ
1 γεμάτο κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1 γεμάτο κουταλάκι κύμινο 1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη 1 λεμόνι 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 200γρ γιαούρτι 1 αβοκάντο 250γρ ντοματίνια ψιλοκομμένα 5-6 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο ελαιόλαδο πιπέρι 3-4 πίτες για σουβλάκι ή τορτίγιες εκτέλεση Σ' ένα μπωλ βάζετε τις λωρίδες κοτόπουλου, την καπνιστή πάπρικα, το κύμινο, το σκόρδο, χυμό από 1/2 λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε καλά
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com