191
Η νηστεία της Σαρακοστής πριν το Πάσχα, είναι ένα έθιμο που τηρείται από πολλούς στην Ελλάδα με ιδιαίτερη σπουδή! Προσωπικά, έχω ακούσει από πολλούς να λένε ότι είναι αρκετά δύσκολο να την τηρήσουν ακριβώς. Κι όμως, με πιάτα όπως το σημερινό, η έλλειψη κρέατος, ψαριών ή και γαλακτοκομικών προϊόντων δε θα αποτελεί πρόβλημα. Ούτε γευστικό ούτε διατροφικό! Ταυτόχρονα είναι και μια πλήρης διατροφική πρόταση για τους vegan φίλους που έχουν επιλέξει να τρέφονται έτσι μονίμως. Η συνταγή μου είναι εμπνευσμένη από την ινδική κουζίνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε λίγο γκαράμ μασάλα
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com