152
Υλικά
- φακές 300 γρ
- ελαιόλαδο 40 ml
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κύμινο 1 κγ
- κριθαράκι 1.5 φλ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
Το φαγητό των παιδιών είναι ένας μπελάς για τη μαμά καθώς τα πιτσιρίκια τα έχουν βαρεθεί όλα και συχνά παραπονιούνται για νέες γεύσεις. Αν λοιπόν ψάχνετε και εσείς κάτι πρωτότυπο και ταυτόχρονα νόστιμο τότε να σας συστήσουμε το εναλλακτικό γιούβετσι που παντρεύει κριθαράκι και φακές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr