52
Υλικά
- φακές 300 γρ
- λουκάνικα 2 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 600 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κουρκουμάς 1 κσ
- φινόκιο 1 τμχ
- μαύρες ελιές 60 γρ
- κάππαρη 30 γρ
- ξύδι από κρασί 30 ml
- ελαιόλαδο 30 ml
- βούτυρο 30 γρ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- λεμόνι 0.5 τμχ
300 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΚΑ 2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΑ IFANTIS 600 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ 1 Κ.Σ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ 1 ΜΙΚΡΟ ΦΙΝΟΚΙΟ 60 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ 30 ΓΡ. ΚΑΠΠΑΡΗ 30 ML ΞIΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ 30 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 30 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr