78
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- λουκάνικα 500 γρ
- φακές 2.5 φλ
- κόκκινο κρασί 150 ml
- ζωμός λαχανικών 750 ml
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- σαγκουίνι 3 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 1 ματσ.
Στην παρακάτω συνταγή, που ανάλογα με την ποσότητα στο σερβίρισμα μπορεί να είναι πρώτο πιάτο ή κύριο, οι κλασικές φακές συνοδεύονται με λουκάνικο που επίσης περιέχει πορτοκάλι, μαγειρεύονται με κόκκινο κρασί, φρέσκα πορτοκάλια σε φέτες, κομμάτια και στυμμένα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com