Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- άσπρο πιπέρι -
- σουσάμι 4 κσ
- ελαιόλαδο -
- ηλιέλαιο -
Επιτυχημένη συνταγή με περισσή νοστιμιά και μικρές προσαρμογές που πηγή της ήταν το ΑΒ magazine της άνοιξης 2011. Αξίζει να την δοκιμάσετε, ειδικά αν σας αρέσει το κύμινο και το κόλιανδρο....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com