Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)

by admin

Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)

No ratings yet

 (1)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τη δοκίμασα στο Μπαλί στο Ελληνικό εστιατόριο ”Πάντα ρει” την έψαχνα, την βρήκα και σας την παραθέτω.      Στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν για 15 λεπτά. Χτυπάμε στο multi τα ρεθύβια να γίνουν λιώμα. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι. Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζουμε τα φαλάφελ για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο μεριές.                                

Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com

Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: ρεβυδοκεφτέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το syntagesapospiti.blogspot.com