by admin

Φαρφάλε με Φρέσκο Σολωμό, Μπρόκολο και Σαμπούκα

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή κουζίνα παρά στην αυθεντικά Ιταλική, μια και ο σολομός δεν είναι Μεσογειακό ψάρι. Με την ανάπτυξή της ιχθυοκαλλιέργειας του σολομού τις τελευταίες δεκαετίες και την διάδοσή του ανά τον κόσμο ως έδεσμα αλλά και ως διατροφικά σημαντικό ψάρι, η σύνδεση του με την πάστα δεν άργησε να γίνει κάπου, κάπως , κάποτε. Και βέβαια η πάστα με σολομό έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ανά τον κόσμο!
Έχω δοκιμάσει αρκετές παραλλαγές του σολομού με πάστα και μέχρι σήμερα οι προτιμήσεις μου...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: σαμπούκα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr