58
Υλικά
- φαρφάλες 500 γρ
- ντομάτα 500 γρ
- portobello 2 τμχ
- ασπρομανίταρα 6 τμχ
- μανιτάρια πορτσίνι 20 γρ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- βασιλικός 0.5 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Υλικά συνταγής 500γρ. φαρφάλες 500γρ. χυμός από φρέσκες τομάτες 2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες 20γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 πιπεριά καυτερή ή τσίλι ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα 1 κλωναράκι δενδρολίβανο ½ φλιτζ. βασιλικός ψιλοκομμένα φύλλα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr