183
Υλικά
- φασόλια 500 γρ
- σύγκλινο 150 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σέλερι 150 γρ
- καρότο 150 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ζωμός λαχανικών 2 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ντοματοπολτός 100 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- κύμινο 2 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
500 γρ. φασόλια ξερά τα οποία τα έχουμε μουσκέψει από το προηγούμενο βράδυ 150 γρ καπνιστό σύγκλινο Μάνης κομμένο σε μέτριους κύβους 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 150 γρ. σέλερυ ψιλοκομμένο 150 γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 Knorr «Σπιτικούς» ζωμούς Λαχανικών 5 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Άλτις Παραδοσιακό 100 γρ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας Pummaro 2 φρέσκιες τομάτες ψιλοκομμένες σε κύβους 2 κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ή καυτερή ανάλογο πιπέρι και αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr