63
Υλικά
- φασόλια γίγαντες 500 γρ
- κρεμμύδια 600 γρ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- σέλινο 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- σκόρδο 4 σκελ
- ντοματοπελτές 150 γρ
- ελαιόλαδο 250 ml
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- αλάτι 1.5 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ρίγανη 1 κσ
- κρόκος Κοζάνης 1 φακ
Υλικά - 500 γρ. φασόλια άσπρα γίγαντες ή ελέφαντες - 3 λίτρα νερό για το μαγείρεμα - 600 γρ. ξεφλουδισμένα και τριμμένα κρεμμύδια - ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος - ½ ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο - ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο - 4 μέτριες σκελίδες σκόρδο - 150 γρ. πάστα ντομάτας - 250 ml ελαιόλαδο - ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι κόκκινο γλυκό τριμμένο - 1½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr