103
Υλικά
- φασολάκια χάντρες 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 2 κσ
- ρίγανη 2 κσ
Τα Φασόλια Χάνδρες, μπαρμπουνοφάσουλα τα λένε στην περιοχή μου, όταν τα ξεσπυρίσουμε, φτιάχνουν ένα νοστιμότατο καλοκαιρινό πιάτο που, ευτυχώς, μπορούμε να το απολαύσουμε όλες τις εποχές, λόγω του ότι, αυτά τα ελαφρά ρόδινα φασολάκια, διατίθενται και κατεψυγμένα.Μπορούμε να τα μαγειρεύσουμε παραδοσιακά, όπως τα αποξηραμένα άσπρα φασόλια, δηλαδή με καρότα και σέλινο ή πιο πικάντικα και αρωματικά, προσθέτοντας πιπεριές και άλλα μυρωδικά που μας αρέσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου νόστιμο και λαχταριστό!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com