Υλικά
- φασολάκια χάντρες 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 κσ
- τζίντζερ 1 κγ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κόλιαντρο 0.5 κγ
- βασιλικός 2 κσ
- λιαστές ντομάτες 8 τμχ
- πάπρικα -
- πιπέρι -
- αλάτι -
- ζάχαρη -
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά εδώ κι ένα μήνα και μαζί του έφτασαν και τα εποχιακά λαχανικά με κύριους εκπροσώπους τα φασολάκια. Μπαρμπούνια, τσαουλιά, αμπελοφάσουλα, καναρίνια και χάντρες. Τις τελευταίες τις βρίσκουμε όλο το χρόνο ξερές, αλλά είναι ευκαιρία το καλοκαίρι να τις αγοράζουμε και να τις αξιοποιούμε φρέσκες! Έτσι, λοιπόν, η σημερινή συνταγή έχει μαγειρευτεί με φρέσκες χάντρες σε έναν πεντανόστιμο συνδυασμό με λιαστές ντομάτες και διάφορες μυρωδιές! Πραγματική απόλαυση! ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com