Υλικά
- τσάτνεϋ 1 βάζο/α
- τυρί φέτα 200 γρ
- μανούρι 200 γρ
- φρυγανιά 3 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κσ
- καλαμποκάλευρο 1 κσ
- σουσάμι 3 κσ
- καρύδια 1.5 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 1.5 κσ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 1 κσ
Λέω φέτα τηγανητή και όχι φέτα σαγανάκι γιατί είναι τηγανητή με βαθύ τηγάνισμα και όχι σε ρηχό σκεύος που λέγεται sahan tava ή σαγανάκι. Δεν είναι φέτα τηγανητή σε φύλλο κρούστας αλλά παναρισμένη σωστά σε μια τραγανή κρούστα με σουσάμι και ξηρούς καρπούς. Κι έχει για συνοδό της ένα κατακόκκινο μπούκοβο τσάτνεϊ του πάθους!
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr