139
Υλικά
Μια νοστιμιά θαλασσινή και απόλυτα καλοκαιρινή ετοιμάζει για τους καλεσμένους της η σεφ Ντίνα Νικολάου.Διαδικασία Σάλτσα πιπεριάς: Προθερμαίνουμε το γκριλ σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τις πιπεριές στη σχάρα του φούρνου και την τοποθετούμε σε ψηλή σκάλα. Τις ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά, γυρίζοντάς τες τακτικά, μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους ομοιόμορφα. Τις βγάζουμε, τις βάζουμε γρήγορα σε ένα μεγάλο μπολ και το σκεπάζουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr