by admin

Φέτες ψαριού με αμπελοφάσουλα και σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια νοστιμιά θαλασσινή και απόλυτα καλοκαιρινή ετοιμάζει για τους καλεσμένους της η σεφ Ντίνα Νικολάου.Διαδικασία Σάλτσα πιπεριάς: Προθερμαίνουμε το γκριλ σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τις πιπεριές στη σχάρα του φούρνου και την τοποθετούμε σε ψηλή σκάλα. Τις ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά, γυρίζοντάς τες τακτικά, μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους ομοιόμορφα. Τις βγάζουμε, τις βάζουμε γρήγορα σε ένα μεγάλο μπολ και το σκεπάζουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr