74
Υλικά
- φιλέτο τόνου 4 τμχ
- ξινόμαυρο κρασί 300 ml
- ζωμός κρέατος 200 ml
- ζωμός ψαριού 300 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 50 γρ
- μανιτάρια 60 γρ
- μπουκέ γκαρνί 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 50 ml
- βούτυρο 200 γρ
- αλάτι -
4 μεγάλες φέτες τόνο 300 ml ξινόμαυρο κρασί 200 ml μοσχαρίσιο ζωμό 300 ml ζωμό ψαριού φτιαγμένο με κόκκινο κρασί 50 γραμ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο το άσπρο μέρος) 60 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 μικρό μπουκέ γκαρνί 50 ml κρέμα γάλακτος 200 γραμ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια Αλάτι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr