by admin

Fettuccine με Καπνιστό Σολομό, Κρέμα και Βότκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι μακαρονάδες με σολομό είναι σχετικά νέο πιάτο στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, μια και οι χώρες που ψάρευαν σολομό δεν... Οι μακαρονάδες με σολομό είναι σχετικά νέο πιάτο στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, μια και οι χώρες που ψάρευαν σολομό δεν είχαν παράδοση στα ζυμαρικά, ενώ παράλληλα, οι χώρες με παράδοση στην πάστα, ως γνωστόν, δεν είχαν δει με τι μοιάζει ο φρέσκος σολομός μέχρι πρόσφατα. Το διεθνές εμπόριο γέννησε σχετικά τελευταία την ανάγκη για μια τέτοια συνταγή και θάλεγα πως ήταν μια εξαιρετική ιδέα!
Η Ιταλία πρωτογνώρισε τον σολομό ως καπνιστό, μια και σ’ αυτή την μορφή ήταν εύκολο να «ταξιδέψει», πριν οργανωθεί το διεθνές εμπόριο νωπών ψαριών. Αλλά ο καπνιστός σολομός ήταν διεθνώς καταξιωμένο γαστρονομικό έδεσμα απ’...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κρέμα, λευκή σάλτσα, φετουτσίνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr