77
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 4 τμχ
- πράσα 6 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- λευκό κρασί 300 ml
- μουστάρδα 1 κσ
- μπούκοβο 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μηλόξιδο 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εύκολο, υγιεινό και πεντανόστιμο το ψαράκι που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου. Άσε που θα το λατρέψουν και τα παιδιά! Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας (180 γρ. περίπου το καθένα) 6 - 7 πράσα τρυφερά (το άσπρο μέρος και το τρυφερό πράσινο), καθαρισμένα και κομμένα σε μέτριες ροδέλες 2 - 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 300 ml γλυκό λευκό κρασί 1 κουτ. σούπας μουστάρδα (προτιμότερο με κόκκους) 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο απαλό ή πάπρικα 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 - 2 κουτ. σούπας μηλόξιδο ή απλό ξίδι από κρασί αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr