167
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 600 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζωμός ψαριού 100 ml
Φιλέτα μπακαλιάρου με λεμόνι, ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο, που μπορείτε να ετοιμάσετε σε λίγο χρόνο, χωρίς δυσκολία. Ο μπακαλιάρος, μαγειρεμένος με ελαιόλαδο, λεμόνι και ρίγανη, είναι ένα πιάτο με μεσογειακή γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org