72
Υλικά
- ξιφίας 500 γρ
- γλυκό κρασί 80 ml
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- θυμάρι 4 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ντοματίνια 500 γρ
500 γρ. φιλέτο ξιφία 80 ml γλυκό σαμιώτικο κρασί 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κλων. φρέσκο θυμάρι Αλάτι-πιπέρι 500 γρ. μικρά ντοματίνια 2 κλων. φρέσκο θυμάρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr