164
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 4 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- δυόσμος 10 φύλλα
- βούτυρο 125 γρ
- κάππαρη 2 κσ
- αντζούγιες 4 τμχ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- λάϊμ 1 τμχ
- πατάτες baby 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- μουστάρδα με μέλι 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
4 ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ 4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 10 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 125 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) 2 Κ.Σ. ΚΑΠΠΑΡΗ 4 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ ½ ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ΧΥΜΟ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ 250 ΓΡ. BABY ΠΑΤΑΤΕΣ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 Κ.Σ. ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ BIO KALAMATA PAPADIMITRIOU ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr