85
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 4 τμχ
- ζαμπόν 4 φέτ
- γκούντα 4 φέτ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- κρασί 1 φλιτζανάκι
Μια αγαπημένη συνταγή που αρέσει σε όλους με ζουμερό και πολύ νόστιμο κοτοπουλάκι!! Λίγα μυστικά ακόμα Μπορείτε να βάλετε όποιο τυρί σας αρέσει. Εγώ ακολουθώ την συνταγή όπως την παραθέτω, απλά προσθέτω και ένα κομματάκι κασέρι στη μέση για πιο πλόυσια γεύση.Κρασί χρησιμοποιώ συνήθως ημίγλυκο ροζέ ή λευκό (ανάλογα τι έχω). Του πηγαίνει καλύτερα απ΄το ξηρό.Το συνοδεύω κυρίως με πιλάφι ή πατάτες τηγανήτες. Ελπίζω να σας αρέσει!!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com