54
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- μπέϊκον 200 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- πράσα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 100 ml
- ρεγκάτο 150 γρ
2 ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ 200 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΟΝ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 3 ΠΡΑΣΑ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 100 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr