by admin

Φιλέτο (μοσχάρι) Στρογγανόφ

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φιλέτο στρογγανόφ είναι κλασική ρώσικη συνταγή με σοταρισμένα κομμάτια μοσχαρίσιου φιλέτου και ξινή κρέμα που έχει διαδοθεί ανά την υφήλιo κυρίως μετά την πτώση της τσαρικής αυτοκρατορίας. Εντούτοις, η παρακάτω εκτέλεση αν και λιγότερο αναμενόμενη είναι εξίσου γευστική κι αρωματική, καθώς η σάλτσα του στρογγανόφ ετοιμάζεται με μουστάρδα Dijon, χυμό και φλοιό λεμονιού που δένει υπέροχα με την μουστάρδα ενώ στο τέλος προστίθεται ξινή κρέμα (sour cream) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαράκι Στρογκανώφ, μοσχάρι φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr