70
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 350 γρ
- μανιτάρια 500 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- λάϊμ 2 τμχ
- σχοινόπρασο 0.5 ματσ.
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Με αυτή τη συνταγή για φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ chimichurri και ψητά μανιτάρια μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να τους κάνετε να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα καλό εστιατόριο!
Το μοσχαρίσιο φιλέτο στη σχάρα από μόνο του είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος αλλά είναι σημαντικό να το ψήσουμε καλά, για να διατηρήσει τους χυμούς του και να το συνοδεύσουμε αντίστοιχα με καλά υλικά για να το απογειώσουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr