by admin

Φιλέτο μπακαλιάρου πανέ και σως με πατάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Προσοχή σε όσους έχουν αλλεργία στο αυγό με το ψάρι μαζί. Τηγανίζοντας το φιλέτο του μπακαλιάρου με τον πανέ τρόπο πετυχαίνουμε μια ωραία τραγανή κρούστα εξωτερικά και νόστιμο ζουμερό ψαχνό. Η σάλτσα που το συνοδεύει κάνει το πιάτο ξεχωριστό.
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com