254
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ
- κορν φλάουρ 70 γρ
- ανθρακούχο νερό 140 ml
- αλάτι 2 κγ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- φιλέτο μπακαλιάρου 8 τμχ
- ελαιόλαδο 300 ml
Σκέφτηκα να σας προτείνω μια πιο σύγχρονη, οικονομική και πρακτική λύση για μοντέρνα νοικοκυριά που δεν έχουν χρόνο για πολλά-πολλά. Ένα διαφορετικό κουρκούτι τεμπούρα, χαρακτηριστικά φίνο! Η βασική ιδέα πίσω από το φίνο κουρκούτι τεμπούρα της συνταγής, είναι να είναι πολύ ελαφρύ και ταυτόχρονα τραγανό .
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr