74
Υλικά
- τσιπούρες 2 κιλ
- λαυράκι 2 κιλ
- φαγκρί 2 κιλ
- λιθρίνια 2 κιλ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 1 χούφτ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πιπέρι 1 κσ
- καρδάμωμο 5 τμχ
- λευκό κρασί 1 φλ
- μουστάρδα 1.5 κσ
- άνηθος 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- αλεύρι 1.5 κσ
Υλικά: 2 ψάρια της αρεσκείας μου (τσιπούρες, λαυράκια, φαγκριά, λιθρίνια κλπ.) των 500 gr. περίπου έκαστο Λίγο αλεύρι (για αλεύρωμα των φιλέτων) Για το ζωμό: 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 χούφτα κοτσάνια από σέλινο (ή κόλιαντρο ή μαϊντανό) 1 χούφτα κοτσάνια από άνηθο 2 φύλλα δάφνης 1 κ.σ. κόκκους πολύχρωμο πιπέρι 5 καρδάμωμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com