129
Υλικά
- φιλέτο σολομού 4 τμχ
- άνηθος 1 κσ
- κόλιανδρο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρύζι μπασμάτι 1 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- λευκό κρασί 0.75 φλ
- γάλα καρύδας 1 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρέμα γάλακτος 1 φλ
Αυτή λοιπόν είναι μία συνταγή που πρέπει να κλείνει δεκαετία από τότε που την εντόπισα και ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει όσες φορές κι αν την έχω φτιάξει...Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η σάλτσα με το λεμονόχορτο (μάλλον κλέβει την παράσταση) αλλά και το ρύζι καρύδας (λατρεμένο), τα οποία ταιριάζουν τόσο ωραία με τον ελαφρά μαριναρισμένο σολομό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr