64
Υλικά
- φιλέτο σολομού 4 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 4 κσ
- λευκό κρασί 1 σφην
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός λεμονιού 0.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 2 κσ
- ρύζι μπασμάτι 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει μια νοστιμότατη εκδοχή του αγαπημένου ψαροφίλετου. Είσαι;Υλικά 4 φέτες ή φιλέτα σολομού (περίπου των 200 - 230 γρ. η καθεμία) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 1 σφηνάκι γλυκό λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη χυμός από 1/2 λεμόνι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 500 ml νερό 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά καρέ 1 μικρό φινόκιο, σε φετάκια αλάτι, πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr