by admin

Φιλέτο σολομού στο τηγάνι με αρωματικό πιλάφι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει μια νοστιμότατη εκδοχή του αγαπημένου ψαροφίλετου. Είσαι;Υλικά 4 φέτες ή φιλέτα σολομού (περίπου των 200 - 230 γρ. η καθεμία) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 1 σφηνάκι γλυκό λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη χυμός από 1/2 λεμόνι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 500 ml νερό 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά καρέ 1 μικρό φινόκιο, σε φετάκια αλάτι, πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: αρωματικό πιλάφι, φιλέτο σολομού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr