126
Υλικά
- αμύγδαλα 500 γρ
- υποβρύχιο μαστίχα 500 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ροδόνερο -
- ούζο -
- ζάχαρη -
- μαγειρικό λίπος -
- βούτυρο -
Ένα πολύ ωραίο γλυκό που θα "μιλήσει" στη γλώσσα σας.
Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα εκπλαγείτε με την καταπληκτική του γεύση.
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε συνήθως τα Χριστούγεννα.
Δοκιμάστε το, οπωσδήποτε!
Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα εκπλαγείτε με την καταπληκτική του γεύση.
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε συνήθως τα Χριστούγεννα.
Δοκιμάστε το, οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com