137
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 φλ
- αραβοσιτέλαιο 1.5 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καρύδια 1.5 φλ
- κανέλα 2 κγ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- μέλι 1.5 φλ
- ζάχαρη 2 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
ΥΛΙΚΑ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις οσο πάρει να γίνει ζύμη να πλάθετε 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι,η χονδρό,η ψιλό 1 και μισό ακόμα φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο ,η καλαμποκέλαιο 12 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι χυμό φρέσκο πορτοκάλι 2 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ ξύσμα από ένα πορτοκάλι ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com