58
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 180 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- μέλι 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- παγωτό καϊμάκι 400 γρ
- σιρόπι βύσσινο 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 40 γρ
Χρόνος Προετοιμασίας: 70-80 λεπτάΒγάζουμε από το φούρνο και σιροπιάζουμε κατευθείαν όσο είναι ζεστές με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να παγώσουν καλά και σερβίρουμε σε πιατέλα με 2-3 μπάλες παγωτό, σιρόπι βύσσινο, φυστίκι Αιγίνης και 2-3 ροζέτες σαντιγί.
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com