69
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κοφτό μακαρονάκι 350 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τυρί 200 γρ
- πελτές 1 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μαϊντανός 3 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 500γρ κιμά μοσχαρίσιο 350γρ κοφτό μακαρονάκι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 200γρ τυρί τριμμένο 1 κ.σ πελτέ 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 1 κύβο λαχανικών 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 3 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο 2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη ή 1 φλ. τσαγιού ντοματοχυμό Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr