160
Υλικά
- φιλέτο σολομού 500 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 3 πρέζα/ες
- θυμάρι 2 πρέζα/ες
- ρίγανη 2 πρέζα/ες
- δεντρολίβανο 2 κλων
Προκειται για ενα εξαιρετικα νοστιμο ψαρι με καρδιοπροστατευτικη δραση, και για τον λογο αυτο και οχι μονο...... πρεπει να τον ενταξουμε στις διατροφικες μας επιλογες. Ο τροπος που τον μαγειρεψα πεντανοστιμος, απλος και γρηγορος μιας και ο σολομος μαγειρευεται σε ελαχιστο χρονο. Εσεις απλα δοκιμαστε τον!!!
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com