by admin

Φρίσσα (σαρδελομάνα) στο φούρνο με πατάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η Φρίσσα ή σαρδελομάνα, όπως την λένε οι ψαράδες, είναι ένα ψάρι που της μοιάζει πάρα πολύ, αλλά δεν είναι σαρδέλα. Είναι πολύ μεγαλύτερή της σε μέγεθος, φτάνοντας μέχρι και 60 εκ., έχει χρώμα πιο ανοιχτό, 5 - 6 μαύρες βούλες κατά μήκος των πλευρών της και πολλά ψιλά κόκκαλα.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φρίσσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com