61
Υλικά
Η φριτάτα αλλά σαβοϊάρντα, όπως φανερώνει και το όνομα της προέρχεται απο την περιοχή του Πιεμόντε (Τορίνο και γύρω περιοχή, πάλαι ποτέ υπο την κυριαρχία της πανίσχυρης οικογένειας των Savoia). Είναι ενα πολύ απλό παραδοσιακό πιάτο, το οποίο προτιμάνε να το φτιάχνουν κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Βασικά υλικά, εκτός βέβαια απο τα αυγά, η πατάτα, το πράσο και το κίτρινο τυρί. Κάποιοι προσθέτουν στην συνταγή και κρεμμύδι, εγώ την έφτιαξα χωρίς. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε γραβιέρα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com