by admin

Φριτάτα με κολοκυθοανθούς και κατσικίσιο τυρί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σαν φριτάτα (frittata), εννοούμε μια ομελέτα, στην οποία τα υλικά – λαχανικά, τυρί, αλλαντικά  ακόμα και ζυμαρικά που έχουν περισσέψει- ψήνονται μαζί με τα αυγά. Το ψήσιμο ξεκινά στην εστία της κουζίνας και ολοκληρώνεται στο γκριλ – εκτός αν την γυρνάμε “ τούμπα” με επίπεδο καπάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθοανθοί, φριτάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr