78
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- χωριάτικα λουκάνικα 2 τμχ
- γαλοπούλα καπνιστή 2 φέτ
- πατάτες 3 τμχ
- μυζήθρα 0.5 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
Αυτή τη συνταγή, μας την είχε δώσει η θεία μου η Ελένη, που η καταγωγή της είναι από την Άνδρο. Είναι η βασική συνταγή για παραδοσιακή ανδριώτικη ομελέτα, με ντόπιο χωριάτικο λουκάνικο, μόνο που αντί για φιλέτο γαλοπούλας, εκεί βάζουν μπέικον, αν και παλιότερα την έφτιαχναν με τσιγαρίδες.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com