83
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 40 γρ
- portobello 500 γρ
- ρύζι αρμπόριο 400 γρ
- λευκό κρασί 200 ml
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
- παρμεζάνα 100 γρ
- καρότο 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν το καλοσκεφτούμε έχει κι αυτή τη χάρη της… Η φύση γεμίζει με χιλιάδες αποχρώσεις μεταξύ του κίτρινου, του κόκκινου και του καφέ, οι πρώτες βροχές ποτίζουν τη γη κι το άρωμα του βρεγμένου χώματος πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα! Τα γήινα αυτά αρώματα του φθινοπώρου ενέπνευσαν και τη σημερινή μας συνταγή! Ριζότο με μανιτάρια πoρτομπέλο και πορτσίνι, σκέτο ποίημα! απολαύστε το παρέα με φίλους και ένα – ή και περισσότερα- ποτηράκι λευκό κρασί και μπείτε κι εσείς στο πνεύμα του φθινοπώρου!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr