74
Υλικά
- ντοματοπελτές 200 γρ
- γλυκόζη 150 γρ
- λευκό ξύδι 120 γρ
- καστανή ζάχαρη 20 γρ
- αλάτι 5 γρ
- κρεμμύδι σε σκόνη 2 γρ
- σκόρδο γκρανουλέ 1 γρ
- μπαχάρι 1 πρέζα/ες
Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Η ιδέα να φτιάξω μία κέτσαπ χωρίς συντηρητικά ήταν πολύ δελεαστική! Χρησιμοποίησα βέβαια έτοιμο συσκευασμένο ντοματοπελτέ, αλλά αν συνηθίζετε να φτιάχνετε πελτέ ντομάτας στο σπίτι, σίγουρα να προτιμήσετε τον σπιτικό! Η ζάχαρη, το ξύδι και το αλάτι, βοηθούν ώστε να διατηρηθεί για αρκετό καιρό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com