133
Υλικά
- νερό 2.5 ποτ
- ζάχαρη 3.5 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός 1 κγ
- γάλα αμυγδάλου 1 λτ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτ
- βανίλια 2 τμχ
- ταχίνι 6 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαργαρίνη 300 γρ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
Οδηγίες Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr